info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн - ЕКО КОЖА ЦРНА /СЛ

 • ОФИС-Конференциска Столица
  Конгрес-црн - ЕКО КОЖА ЦРНА /СЛ

  Шифра: 440695

  * ПО НАРАЧКА
  (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)

  Цена: 1750 ден.
  Акциска цена: 1399 ден.