Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / УЧИЛНИЦИ,ГРАДИНКИ И ИГРОТЕКИ / МЕБЕЛ ЗА УЧИЛНИЦИ

productImg

ЗЕЛЕНА ТАБЛА 180/100

Шифра: 449963

productImg

ПЛУТЕНА ТАБЛА 90/60

Шифра: 449906

productImg

ПЛУТЕНА ТАБЛА 150/100

Шифра: 449878

productImg

СЕТ-ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА И ШКОЛСКА СТОЛИЦА МЕТАЛНА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА - ЖОЛТА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА - ПЛАВА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА - ЦРВЕНА

Шифра: 0

productImg

КЛУПА ШКОЛСКА СО ВИСИНСКА НИВЕЛАЦИЈА - 1

Шифра: 0

productImg

КЛУПА ШКОЛСКА СО ВИСИНСКА НИВЕЛАЦИЈА

Шифра: 0

productImg

КЛУПА ШКОЛСКА - 1

Шифра: 0

productImg

КЛУПА ШКОЛСКА - 2

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА И ШКОЛСКА СТОЛИЦА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА 650Х500Х750 + ШКОЛСКА СТОЛИЦА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА 650Х500Х750

Шифра: 444328

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА 1300Х500Х750

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА КЛУПА МЕТАЛНА 1000Х500Х650

Шифра: 0

productImg

КЛУПА ШКОЛСКА МЕТАЛНА (1200Х500Х650) за прво одделение - ЗЕЛЕНА

Шифра: 0

productImg

УЧИЛИШНА КАТЕДРА 1300Х50Х75

Шифра: 0

productImg

БИРО КАНЦЕЛАРИСКО (1200Х600Х750Х16/25) СО 1 ФИОКА И ПОЛИЦА СО ВРАТНИЧЕ - ЦРВЕНО

Шифра: 0

productImg

БИРО КАНЦЕЛАРИСКО (1200Х600Х750Х1625) СО 1 ФИОКА И ПОЛИЦА СО ВРАТНИЧЕ - ЗЕЛЕНО

Шифра: 0

productImg

БИРО КАНЦЕЛАРИСКО (1200Х600Х750Х1625) СО 1 ФИОКА И ПОЛИЦА СО ВРАТНИЧЕ - ЖОЛТО

Шифра: 0

productImg

БИРО СО ПЛАСТИЧНИ КУТИИ ЗА ОДЛАГАЊЕ

Шифра: 0

productImg

СТОЛИЦА ИНДУСТРИСКА ВРТЛИВА - ДРВО

Шифра: 446756

productImg

ШКОЛСКА СТОЛИЦА МЕТАЛНА

Шифра: 444420

productImg

ШКОЛСКА СТОЛИЦА МЕТАЛНА ЦРВЕНА

Шифра: 0

productImg

ШКОЛСКА СТОЛИЦА МЕТАЛНА

Шифра: 444420