Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн - ШТОФ ЦРН /СЛ

2350 ден. 1399 ден.

Шифра: 440696

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн - ЕКО КОЖА ЦРНА /СЛ

2350 ден. 1399 ден.

Шифра: 440695

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-хром / А

2650 ден. 1899 ден.

Шифра: 448227

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Исонет-црн / А ***

2500 ден. 1999 ден.

Шифра: 440706

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-сива

1850 ден. 1399 ден.

Шифра: 447751

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црна

1850 ден. 1399 ден.

Шифра: 447750

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црвена

1850 ден. 1399 ден.

Шифра: 447752

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-плава

1850 ден. 1399 ден.

Шифра: 447753

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / дрво

2500 ден.

Шифра: 448853

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн со масичка / А

3550 ден.

Шифра: 447717

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Митинг-црн / А ***

3100 ден. 2499 ден.

Шифра: 447747

productImg

НАСТАВНИЧКО СТОЛЧЕ ПРОФИ

3450 ден.

Шифра: 449858

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-А ногари / Б ***

6550 ден. 5199 ден.

Шифра: 442066

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-Б ногари / Б ***

5750 ден. 4599 ден.

Шифра: 448291

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-А санка хром / Б ***

6350 ден. 4999 ден.

Шифра: 448288

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-Б санка хром / Б ***

5550 ден. 4399 ден.

Шифра: 448294

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РИГА ЦРНА

2850 ден. 2280 ден.

Шифра: 445393

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РИГА БЕЛА

2850 ден. 2280 ден.

Шифра: 445473

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
СКВЕР

2650 ден. 2120 ден.

Шифра: 445415

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РОБЕРТ

3050 ден. 2440 ден.

Шифра: 445414

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДАРКО - ЦРНА

1450 ден. 1160 ден.

Шифра: 445345

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДАРКО - БЕЛА

1450 ден. 1160 ден.

Шифра: 445346

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДЕЈАН - ЦРНА

2200 ден. 1760 ден.

Шифра: 445347

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДЕЈАН - БЕЛА

2200 ден. 1760 ден.

Шифра: 445348

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Сила / Б ***

5000 ден. 4499 ден.

Шифра: 442076

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПРИЗМА - ЦРНО/ПЛАВА

8650 ден. 6919 ден.

Шифра: 445506

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПРИЗМА СИВА-ЦРНО

9000 ден. 7199 ден.

Шифра: 445476

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПАРМА ЦРНА-(1127.02)

16150 ден. 12919 ден.

Шифра: 445552

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПАРМА БЕЖ-(1127.01)

16150 ден. 12919 ден.

Шифра: 445551

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Рејс - бисерно бела

2550 ден. 1959 ден.

Шифра: 448286

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
СИГМА-8 хром / Е

6500 ден. 4999 ден.

Шифра: 445886

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДИРЕКТОРСКА - КРЕМ

8600 ден. 6879 ден.

Шифра: 445487

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РОТЕРДАМ ЦРНА-(1105.01)

10400 ден. 8319 ден.

Шифра: 445525

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РОТЕРДАМ KREM-(1105.02)

10400 ден. 8319 ден.

Шифра: 446049

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ЗАРАГОЗА - КРЕМ

10700 ден. 8559 ден.

Шифра: 445494

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ЗАРАГОЗА - ЦРНА

10700 ден. 8559 ден.

Шифра: 445493

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БРИСТОЛ ЦРНА-(1107.01)

8900 ден. 7119 ден.

Шифра: 445528

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БРИСТОЛ БЕЛА-(1107.02)

8900 ден. 7119 ден.

Шифра: 445529

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ШЛЕМ - ЦРНО БЕЛА

9600 ден. 7679 ден.

Шифра: 445502

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
КЕЛН КАФЕНА

14250 ден. 11399 ден.

Шифра: 445546

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ИНТЕР - КАФЕ

13600 ден. 10879 ден.

Шифра: 445501

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА ФОТЕЉА
БРАГА ЦРНА

6850 ден. 5479 ден.

Шифра: 445519

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ИПСВИЧ ЦРНА-(1114)

6600 ден. 5279 ден.

Шифра: 445537

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БАРНЛИ ЦРНА

9000 ден. 7199 ден.

Шифра: 445513

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ХЕЛИО ЦРНА

6150 ден. 4920 ден.

Шифра: 445385

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА ФОТЕЉА УДИНЕ
ЦРНА

9250 ден. 7399 ден.

Шифра: 445520

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ОЛБЕРИ-Б санка црна / А ***

2999 ден.

Шифра: 449053

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БЕНДИГО санка црна / А - Роџо ***

3350 ден.

Шифра: 446029