Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн
/СЛ - ШТОФ ЦРН

1625 ден. 1299 ден.

Шифра: 440696

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн
/СЛ - ПОЛО ЦРН

1750 ден. 1399 ден.

Шифра: 440695

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-хром /*

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Исонет-црн /*

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-сива

1280 ден.

Шифра: 447751

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црна

1280 ден.

Шифра: 447750

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн / пластика-црвена

1280 ден.

Шифра: 447752

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн / пластика-плава

Шифра: 447753

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Конгрес-црн дрво

Шифра: 448853

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн со масичка / пластика црна

Шифра: 448921

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн со масичка / ДРВО

Шифра: 446836

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн со масичка / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Митинг-црн / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Митинг-хром /*

Шифра: 0

productImg

НАСТАВНИЧКО СТОЛЧЕ ПРОФИ

Шифра: 449858

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
СКВЕР

2650 ден. 2120 ден.

Шифра: 445415

productImg

ХОЛ-ПОЛУФОТЕЉА СУПЕРИОР ПРО АРМ - ЦРНА ПУ

9250 ден. 7399 ден.

Шифра: 445388

productImg

ХОЛ-ПОЛУФОТЕЉА СУПЕРИОР ПРО АРМ
- БЕЛА ПУ

9250 ден. 7399 ден.

Шифра: 445534

productImg

ОФИС-Конференциска Столица Рејс - бисерно бела

Шифра: 448286

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА СИГМА-8 хром / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-А ногари / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-Б ногари / *

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РИГА БЕЛА

2850 ден. 2280 ден.

Шифра: 445473

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РИГА ЦРНА

2850 ден. 2280 ден.

Шифра: 445393

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДАРКО - ЦРНА

1450 ден. 1160 ден.

Шифра: 445345

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДАРКО - БЕЛА

1450 ден. 1160 ден.

Шифра: 445346

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДЕЈАН - ЦРНА

2200 ден. 1760 ден.

Шифра: 445347

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДЕЈАН - БЕЛА

2200 ден. 1760 ден.

Шифра: 445348

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РОБЕРТ

3050 ден. 2440 ден.

Шифра: 445414

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Сила / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-А санка хром /*

Шифра: 0

productImg

ОФИС-Конференциска Столица
Меџик-Б санка хром /*

Шифра: 0

productImg

КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПЕРТ санка црна / *

Шифра: 0

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ОЛБЕРИ-Б санка црна / *

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПРИЗМА - ЦРНО/ПЛАВА

8650 ден. 6919 ден.

Шифра: 445506

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПРИЗМА СИВА-ЦРНО

9000 ден. 7199 ден.

Шифра: 445476

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БАРНЛИ ЦРНА

9000 ден. 7199 ден.

Шифра: 445513

productImg

ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
КУБЕ-Б Санка Хром / *

Шифра: 448867

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПАРМА ЦРНА

16150 ден. 12919 ден.

Шифра: 445552

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ПАРМА БЕЖ

16150 ден. 12919 ден.

Шифра: 445551

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ШАРЛОТ ЦРНА

7750 ден. 6199 ден.

Шифра: 445522

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ДИРЕКТОРСКА - КРЕМ

8600 ден. 6879 ден.

Шифра: 445487

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
РОТЕРДАМ ЦРНА

10400 ден. 8319 ден.

Шифра: 445525

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА РОТЕРДАМ КРЕМ

Шифра: 0

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ЗАРАГОЗА - КРЕМ

10700 ден. 8559 ден.

Шифра: 445494

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ЗАРАГОЗА - ЦРНА

10700 ден. 8559 ден.

Шифра: 445493

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БРИСТОЛ ЦРНА

8900 ден. 7119 ден.

Шифра: 445528

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
БРИСТОЛ БЕЛА

8900 ден. 7119 ден.

Шифра: 445529

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ШЛЕМ - ЦРНО БЕЛА

9600 ден. 7679 ден.

Шифра: 445502

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
КЕЛН КАФЕНА

14250 ден. 11399 ден.

Шифра: 445546

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ИНТЕР - КАФЕ

13600 ден. 10879 ден.

Шифра: 445501

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ИПСВИЧ ЦРНА

6600 ден. 5279 ден.

Шифра: 445537

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА ФОТЕЉА
БРАГА ЦРНА

6850 ден. 5479 ден.

Шифра: 445519

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
ХЕЛИО ЦРНА

6150 ден. 4920 ден.

Шифра: 445385

productImg

ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА ФОТЕЉА УДИНЕ
ЦРНА

9250 ден. 7399 ден.

Шифра: 445520