Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА

productImg

КЕТ-СЕТ ОРЛАНДО - АНТРАЦИТ (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446162

productImg

КЕТ-СЕТ ОРЛАНДО - КАПУЧИНО (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446163

productImg

КЕТ-СЕТ ЃОРЃИЈА - КАФЕНА (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446161

productImg

КЕТ-СЕТ БАХАМА - КАФЕН (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446168

productImg

КЕТ-СЕТ АЛАБАМА - АНТРАЦИТ
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443786

productImg

КЕТ-СЕТ АЛАБАМА - КАФЕНА
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 444791

productImg

КЕТ-СЕТ САЛЕМО - АНТРАЦИТ (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 445349

productImg

КЕТ-СЕТ САЛЕМО - КАПУЧИНО (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 445087

productImg

КЕТ-СЕТ ТАРИФА - СИВА
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443023

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ ВИКЕНД - КАФЕНА
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443025

productImg

КЕТ-СЕТ БАХАМА ФИЕСТА - АНТРАЦИТ (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446159

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ ФИЕСТА - КАФЕНА
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443790

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ АГОЛНА ГРТ - КАФЕН
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 448924

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ АГОЛНА ГРТ - АНТРАЦИТ (во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 446164

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ - ПЕСОК
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443159

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ - БЕЛ
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443162

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ - АНТРАЦИТ СВЕТЛО СИВА
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 444827

productImg

КЕТ-СЕТ КОРФУ - КАФЕН
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 443163

productImg

КЕТ-СЕТ ДЕЛАНО - АНТРАЦИТ
(во пакет, без монтажа и транспорт)

Шифра: 448997

productImg

СИЕ-СЕТ МИКОНОС - КАПУЧИНО (без перници)

Шифра: 446034

productImg

СИЕ-СЕТ МИКОНОС ХЛ - КАПУЧИНО (без перници)

Шифра: 446035

productImg

СИЕ-АГОЛНА ГАРНИТУРА МИКОНОС - КАПУЧИНО (без перници)

Шифра: 446033

productImg

СИЕ-АГОЛНА ГАРНИТУРА МИКОНОС - СРЕБРЕНО СИВА (без перници)

Шифра: 446081

productImg

КЕТ-СЕТ ЏЕЗ - АНТРАЦИТ
(во пакет, без транспорт)

Шифра: 446478

productImg

КЕТ-СЕТ ЏЕЗ - КАПУЧИНО
(во пакет, без транспорт)

Шифра: 446477

productImg

СИЕ-СЕТ МАЈАМИ
- БЕЛА

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МАЈАМИ
- КАФЕНА

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МАЈАМИ
- АНТРАЦИТ

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО
- АНТРАЦИТ

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО
- БЕЛА

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО
- КАФЕН

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО ТРОСЕД
- БЕЛА

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО ТРОСЕД
- КАФЕН

Шифра: 0

productImg

СИЕ-СЕТ МОНАКО ТРОСЕД
- АНТРАЦИТ

Шифра: 0

productImg

СИЕ-ДВОСЕД БОКС - СИВА

Шифра: 448059

productImg

СИЕ-ФОТЕЉА БОКС - СИВА

Шифра: 448058

productImg

СИЕ-ФОТЕЉА БОКС - ЦРВЕНА

Шифра: 448057

productImg

СИЕ-РАТАН ФОТЕЉА МАЈАМИ - АНТРАЦИТ

Шифра: 446937

productImg

СИЕ-РАТАН ФОТЕЉА МАЈАМИ - БЕЛА

Шифра: 446939

productImg

СИЕ-РАТАН ФОТЕЉА МАЈАМИ
- КАФЕНА

Шифра: 446938

productImg

СИЕ-РАТАН ДВОСЕД МАЈАМИ - КАФЕНА

Шифра: 446935

productImg

СИЕ-РАТАН ФОТЕЉА МОНАКО - КАФЕНА

Шифра: 446501

productImg

СИЕ-РАТАН ДВОСЕД МОНАКО КАФЕН

Шифра: 446503

productImg

СИЕ-РАТАН ТРОСЕД МОНАКО - КАФЕН

Шифра: 446502