Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн / пластика-црна

 • ОФИС-Конференциска Столица
  Конгрес-црн / пластика-црна

  Шифра: 447750

  (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

  Цена: 1850 ден.
  Акциска цена: 1399 ден.