Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Исонет-црн / А ***

 • ОФИС-Конференциска Столица
  Исонет-црн / А ***

  Шифра: 440706

  * ПО НАРАЧКА
  (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)

  Цена: 2500 ден.
  Акциска цена: 1999 ден.