info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА ЗЕН - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1157.01) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА ЗЕН - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1157.01) во пакет /ТЛ

    Шифра: 444955

    СТАСУВА НА 10.06.2021

    Цена: 11200 ден.
    Акциска цена: 8999 ден.