info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1072.01) не монтирана/ТЛ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445458

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ВАЛЕ - ЦРНА

13600 ден. 10880 ден.

Шифра: 445512

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР РИМ ЦРНО - ЗЕЛЕНО - БЕЛА ХРОМ

9300 ден. 7440 ден.

Шифра: 445540

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР РИМ ЦРНО - СИВО - ЦРВЕНА ХРОМ

9300 ден. 7440 ден.

Шифра: 445543

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР РИМ ЦРНО - ЦРВЕНО - БЕЛА ХРОМ

9300 ден. 7440 ден.

Шифра: 445541

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР БАСКЕТ ЦРНА ПУ - СИВА МЕШ

7750 ден. 6199 ден.

Шифра: 445432

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР БАСКЕТ ЦРНА ПУ - ЦРВЕНА МЕШ

7750 ден. 6199 ден.

Шифра: 445431

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР БАСКЕТ ЦРНА ПУ - СИВА МЕШ ХРОМ

8500 ден. 6799 ден.

Шифра: 445442

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР ЈУВЕ ЦРНО - БЕЛА

11050 ден. 8840 ден.

Шифра: 445514

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР ЧЕЈН ЦРНО - ПОРТОКАЛОВА ПУ

7400 ден. 5920 ден.

Шифра: 445434

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР СПИД ЦРНО - СИВА

7400 ден. 5920 ден.

Шифра: 445478

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР СПИД ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

5450 ден. 4360 ден.

Шифра: 445437

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР РИО ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ

11450 ден. 9160 ден.

Шифра: 445477

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР ВАЛЕНСИЈА ЦРНО - ЦРВЕНА ХРОМ

13600 ден. 10880 ден.

Шифра: 445488

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР ХАМЛЕТ СИНХРО - КАФЕНА ПУ ХРОМ

10750 ден. 8599 ден.

Шифра: 445462

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР ХАМЛЕТ СИНХРО - ЦРНА ПУ ХРОМ

10750 ден. 8599 ден.

Шифра: 445445

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР РИМ ЦРНО - БЕЛО - ЦРВЕНА ХРОМ

9300 ден. 7440 ден.

Шифра: 445539

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ЧЕЈН ЦРНО - ПЛАВА ПУ

7400 ден. 5920 ден.

Шифра: 445436

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1072.08) не монтирана /ТЛ

11050 ден. 8840 ден.

Шифра: 445474

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445470

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЖОЛТА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445460

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЗЕЛЕНА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445459

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ РХ ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445458

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ

14550 ден. 11640 ден.

Шифра: 445467

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЖОЛТА ПУ

14550 ден. 11640 ден.

Шифра: 445468

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445471

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЖОЛТА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

17350 ден. 13880 ден.

Шифра: 445469

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ЧЕЈН ЦРНО - ЖОЛТА ПУ

7400 ден. 5920 ден.

Шифра: 445435

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
ГЕЈМЕР УНО ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

10250 ден. 8199 ден.

Шифра: 445472

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ЛИНЕ ЦРНА - ЖОЛТА ПУ

10250 ден. 8199 ден.

Шифра: 445466

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР МИЛАНО ЦРНО - БЕЛА

12950 ден. 10360 ден.

Шифра: 445481

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР МИЛАНО ЦРНО - ЦРВЕНА

12950 ден. 10360 ден.

Шифра: 445480

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР МИЛАНО ЦРНО - ПЛАВА

12950 ден. 10360 ден.

Шифра: 445482

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР РЕЈСИНГ ЦРНО - ЦРВЕНА

15400 ден. 12320 ден.

Шифра: 445479

productImg

ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ЧЕЈН ЦРНО - БЕЛА ПУ

7400 ден. 5920 ден.

Шифра: 445433

productImg

Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ЦРВЕНА ПУ

11150 ден. 8920 ден.

Шифра: 445438

productImg

Хол-Канцелариска фотеља ГЕЈМЕР СИНХРО ЦРНА - ПЛАВА ПУ

12350 ден. 9880 ден.

Шифра: 445457