info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КИС - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1137.08) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КИС - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1137.08) во пакет /ТЛ

    Шифра: 444949

    СТАСУВА НА 10.06.2021

    Цена: 12700 ден.
    Акциска цена: 9999 ден.