info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КОС - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1156.08) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 25.05.2021

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КОС - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1156.08) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 25.05.2021

    Шифра: 444946

    СТАСУВА НА 25.05.2021

    Цена: 12050 ден.
    Акциска цена: 9699 ден.