info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КОС - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1156.01) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА КОС - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1156.01) во пакет /ТЛ

    Шифра: 444944

    СТАСУВА НА 10.06.2021

    Цена: 10400 ден.
    Акциска цена: 8299 ден.