info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ПЛАВО / ЦРНА ПУ-(1155.08) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ПЛАВО / ЦРНА ПУ-(1155.08) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

    Шифра: 444923

    СТАСУВА НА 05.05.2021

    Цена: 10850 ден.
    Акциска цена: 8699 ден.