info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ЦРВЕНО / ЦРНА ПУ-(1155.01) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АНА - ЦРВЕНО / ЦРНА ПУ-(1155.01) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

    Шифра: 444921

    СТАСУВА НА 05.05.2021

    Цена: 10850 ден.
    Акциска цена: 8699 ден.