info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АРМИ - ЦРНА / БЕЛА ПУ-(1072.04) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА АРМИ - ЦРНА / БЕЛА ПУ-(1072.04) во пакет /ТЛ СТАСУВА НА 05.05.2021

    Шифра: 445961

    СТАСУВА НА 05.05.2021

    Цена: 15650 ден.
    Акциска цена: 12499 ден.