info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СИНХРО - ЦРНА / БЕЛА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1132.100) во пакет /ТЛ стасува на 25.05.21

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СИНХРО - ЦРНА / БЕЛА СО ПОДСИСТЕМ ПВЦ-(1132.100) во пакет /ТЛ стасува на 25.05.21

    Шифра: 446263

    стасува на 25.05.2021

    Цена: 14100 ден.
    Акциска цена: 11299 ден.