info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн / пластика-црна АБ 2082 /ТЛ ***

  • ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн / пластика-црна АБ 2082 /ТЛ ***

    Шифра: 446018

    Цена: 1500 ден.
    Акциска цена: 999 ден.