info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА АДЕЛАИДА-бела Х-1.13.43 / А - Т-бел ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА АДЕЛАИДА-бела Х-1.13.43 / А - Т-бел ***

    Шифра: 449033

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)