info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА АДЕЛАИДА-црна П-11.11.43 / А - Т-црн ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА АДЕЛАИДА-црна П-11.11.43 / А - Т-црн ***

    Шифра: 443910

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)