Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1072.08) не монтирана /ТЛ

  • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ПЛАВА ПУ-(1072.08) не монтирана /ТЛ

    Шифра: 445587

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 11500 ден.
    Акциска цена: 9199 ден.