info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1072.01) не монтирана/ТЛ

  • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР АРМИ - ЦРНА / ЦРВЕНА ПУ-(1072.01) не монтирана/ТЛ

    Шифра: 445458

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 12350 ден.
    Акциска цена: 9880 ден.