info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА САРАГОСА - ЦРНА-(1094.01)

  • ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА САРАГОСА - ЦРНА-(1094.01)

    Шифра: 445493

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

    Цена: 10950 ден.
    Акциска цена: 7999 ден.