info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА БРИСТОЛ ЦРНА-(1107.01)

  • ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА БРИСТОЛ ЦРНА-(1107.01)

    Шифра: 445528

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

    Цена: 8900 ден.
    Акциска цена: 6999 ден.