info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДАРКО - ЦРНА-(1019.01) ***

  • ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДАРКО - ЦРНА-(1019.01) ***

    Шифра: 445345

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

    Цена: 1550 ден.
    Акциска цена: 1199 ден.