info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДЕЈАН - ЦРНА-(1071.01) /ТЛ

  • ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДЕЈАН - ЦРНА-(1071.01) /ТЛ

    Шифра: 445347

    Цена: 2200 ден.
    Акциска цена: 1799 ден.