info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДЕЈАН - БЕЛА-(1071.02) /ТЛ

  • ХОЛ-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА ДЕЈАН - БЕЛА-(1071.02) /ТЛ

    Шифра: 445348

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)

    Цена: 2200 ден.
    Акциска цена: 1799 ден.