info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - МРЕЖА / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА БРИЗБЕЈН Х-5.14.49 / Б - Т - горе-долу ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА БРИЗБЕЈН Х-5.14.49 / Б - Т - горе-долу ***

    Шифра: 448901

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)