Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-Конференциска Столица Конгрес-црн - ЕКО КОЖА ЦРНА /СЛ

  • ОФИС-Конференциска Столица
    Конгрес-црн - ЕКО КОЖА ЦРНА /СЛ

    Шифра: 440695

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)