info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - МРЕЖА / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ОТТО П-11.11.41 / А $

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ОТТО П-11.11.41 / А $

    Шифра: 443964

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)