Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА / КЕТ-СЕТ ЏЕЗ - АНТРАЦИТ

  • КЕТ-СЕТ ЏЕЗ - АНТРАЦИТ

    Шифра: 446478

    Цена: 5450 ден.
    Акциска цена: 4579 ден.