Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА / КЕТ-СЕТ САЛЕМО - КАПУЧИНО

 • КЕТ-СЕТ САЛЕМО - КАПУЧИНО

  Шифра: 445087

  СЕТОТ Е ВО ПАКЕТ (НЕ МОНТИРАН)
  ЦЕНАТА Е БЕЗ ДОСТАВА И МОНТАЖА

  Цена: 20550 ден.
  Акциска цена: 15449 ден.