Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА / КЕТ-СЕТ КОРФУ ВИКЕНД - КАФЕНА

 • КЕТ-СЕТ КОРФУ ВИКЕНД - КАФЕНА

  Шифра: 443025

  СЕТОТ Е ВО ПАКЕТ (НЕ МОНТИРАН)
  ЦЕНАТА Е БЕЗ ДОСТАВА И МОНТАЖА

  Цена: 11450 ден.
  Акциска цена: 8599 ден.