Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА / КЕТ-СЕТ КОРФУ АГОЛНА ГРТ - КАФЕН

 • КЕТ-СЕТ КОРФУ АГОЛНА ГРТ - КАФЕН

  Шифра: 448924

  СЕТОТ Е ВО ПАКЕТ (НЕ МОНТИРАН)
  ЦЕНАТА Е БЕЗ ДОСТАВА И МОНТАЖА

  Цена: 22900 ден.
  Акциска цена: 17199 ден.