Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / ГАРНИТУРИ ЗА ТЕРАСА / КЕТ-СЕТ АЛАБАМА - КАФЕНА

  • КЕТ-СЕТ АЛАБАМА - КАФЕНА

    Шифра: 444791

    СЕТОТ Е ВО ПАКЕТ (НЕ МОНТИРАН)
    ЦЕНАТА Е БЕЗ ДОСТАВА И МОНТАЖА

    Цена: 13999 ден.