info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - МРЕЖА / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЈОЈО-Т П-1.12.32 / Б - Гого ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЈОЈО-Т П-1.12.32 / Б - Гого ***

    Шифра: 448750

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)