Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / МЕТАЛНИ / ХОЛ-БАР СТОЛ КЕЛИ СЕДИШТЕ ЕКО КОЖА ЦРНА / ЦРН МАТ

  • ХОЛ-БАР СТОЛ КЕЛИ СЕДИШТЕ ЕКО КОЖА ЦРНА
    / ЦРН МАТ

    Шифра: 445145

    Цена: 3070 ден.
    Акциска цена: 2455 ден.