Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / МЕТАЛНИ / БАР СТОЛ СМ-117 /*

  • БАР СТОЛ СМ-117 /*

    Шифра: 0

    ОСТАНАТА КОЛИЧИНА: 1ПАР.

    Цена: 3500 ден.
    Акциска цена: 2499 ден.