Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР УНО ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

 • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА
  ГЕЈМЕР УНО ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

  Шифра: 445472

  (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

  Цена: 10250 ден.
  Акциска цена: 8199 ден.