info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

  • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - ЦРВЕНА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

    Шифра: 445470

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 17350 ден.
    Акциска цена: 13880 ден.