Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

ПРОДАВНИЦА / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

  • ХОЛ-КАНЦЕЛАРИСКА ФОТЕЉА ГЕЈМЕР ГОНЗАЛЕС ЦРНО - БЕЛА ПУ СО ПОДСИСТЕМ

    Шифра: 445471

    (РОК НА ИСПОРАКА 10-15 ДЕНА)

    Цена: 17350 ден.
    Акциска цена: 13880 ден.