Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / ПЛАСТИКА / СИЕ-БАР СТОЛ АРЕС 75 - ЦРНА

  • СИЕ-БАР СТОЛ АРЕС 75
    - ЦРНА

    Шифра: 449063

    Цена: 3950 ден.
    Акциска цена: 3160 ден.