Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / БАРСКИ СТОЛИЦИ И КОКЛИЦИ / ПЛАСТИКА / СИЕ-БАР СТОЛ АИР 65 - КАПУЧИНО

  • СИЕ-БАР СТОЛ АИР 65
    - КАПУЧИНО

    Шифра: 449083

    Цена: 4900 ден.
    Акциска цена: 3920 ден.