info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / ГЕЈМЕРСКИ СТОЛИЦИ / ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СОН - ЦРНА / БЕЛА ПУ-(1145.04) во пакет /ТЛ

  • ХОЛ-ГЕЈМЕР ФОТЕЉА СОН - ЦРНА / БЕЛА ПУ-(1145.04) во пакет /ТЛ

    Шифра: 444953

    СТАСУВА НА 10.06.2021