Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КОНФЕРЕНЦИСКИ СТОЛИЦИ / ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА БЕНДИГО санка црна / А - Роџо ***

  • ОФИС-КОНФЕРЕНЦИСКА СТОЛИЦА
    БЕНДИГО санка црна / А - Роџо ***

    Шифра: 446029

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)