info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЏИЛОНГ Х-5.14.45 / Б - Пл. хром ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЏИЛОНГ Х-5.14.45 / Б - Пл. хром ***

    Шифра: 445688

    * ПО НАРАЧКА
    (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)