info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА БЕНДИГО П-11.11.44 /М.Ф ЦРВЕНА-Роџо (во пакет) /СЛ ***

  • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА БЕНДИГО П-11.11.44 /М.Ф ЦРВЕНА-Роџо (во пакет) /СЛ ***

    Шифра: 445356

    (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - ДОДЕКА ИМА ЗАЛИХА)