Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ И СТОЛИЦИ / ШАНК СТОЛИЦИ / БАР СТОЛ РВ-КЛАСИК /*

  • БАР СТОЛ РВ-КЛАСИК /*

    Шифра: 0

    ОСТАНАТА КОЛИЧИНА: 1ПАР.

    Цена: 7500 ден.
    Акциска цена: 4499 ден.