Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Изложбен салон / МЕБЕЛ ЗА ДНЕВНА СОБА / ТВ КОМОДИ И БИФЕА / ХОЛ-КОМОДА ДАМЈАН (1500Х400Х600) СОНОМА-(2327) во пакет, не монтирана

  • ХОЛ-КОМОДА ДАМЈАН (1500Х400Х600) СОНОМА-(2327) во пакет, не монтирана

    Шифра: 446831