Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / КАНЦЕЛАРИЈА / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ / КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛИЦИ - ТАПАЦИРАНИ / ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА ЏИЛОНГ Х-2.11.45 / Б - Пл. хром

 • ОФИС-КАНЦЕЛАРИСКА СТОЛИЦА
  ЏИЛОНГ Х-2.11.45 / Б - Пл. хром

  Шифра: 449045

  * ПО НАРАЧКА
  (ТАПАЦИР ВО МЕБЕЛ ШТОФ, ЕКО КОЖА ИЛИ МРЕЖА ВО БОЈА И ДЕЗЕН ПО ИЗБОР НА КУПУВАЧОТ)

  Цена: 5150 ден.