Тел: +389 48 413 966

Тел: +389 75 410 209

info@denimebel.com.mk

Производи / ХОТЕЛИ, РЕСТОРАНИ И КАФИЧИ / СТОЛИЦИ И ПОЛУФОТЕЉИ / ПЛАСТИЧНИ СТОЛИЦИ / КЕТ-СТОЛИЦА МОНТАНА - МИНТ

 • КЕТ-СТОЛИЦА МОНТАНА
  - МИНТ

  Шифра: 443012

  (КОЛИЧИНИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ - НА ЗАЛИХА ИМА УШТЕ 32 ПАРЧИЊА)

  Цена: 4600 ден.
  Акциска цена: 2299 ден.